Καρναβάλι στη Βενετία

Διαβάζεται σε 3'
Καρναβάλι στη Βενετία

H TOURALFA σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στο Καρναβάλι της Βενετίας με μια ακόμα εκπληκτική προσφορά

Διαφημιστική καταχώριση του:     TOURALFA





 

Χρήστου Λαδά 5-7    Αθήνα 105 61
Τηλ: 210-3225759
Φαξ: 210-3318381
e-mail:
[email protected]

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2009-ΒΕΝΕΤΙΑ

4ημερη αεροπορική εκδρομή

20/02-23/02/2009

1η ΜΕΡΑ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΙΑ

Αναχώρηση με πρωινή πτήση της Αlitalia για Βενετία, μέσω Ρώμης. Άφιξη στη Βενετία και μεταφορά στο ξενοδοχείο στο Μέστρε. Άμεση μεταφορά με πούλμαν στο Tronchetto, όπου θα πάρουμε βαπορέτο για τον Αγ. Μάρκο. Από εκεί θα χαθούμε στα αμέτρητα κανάλια και πάρουμε μια πρώτη «μυρωδια» της πόλης και του φημισμένου Καρναβαλιού της. Την καθορισμένη ώρα   μεταφορά στο ξενοδοχείο μας .

2η ΜΕΡΑ   ΒΕΝΕΤΙΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Αμέσως μετά το πρωινό, μεταφορά στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Γαληνοτάτης  για την ξενάγησή μας.  Θα ξεκινήσουμε από το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 Νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Δάντη ως το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ και την ‘Ναπολεόντια πτέρυγα’, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι   (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες),  το  έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα, την βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών.    Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε το περίφημο    καρναβάλι της Βενετίας.  Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές, μασκαράδες, υπέροχα κοστούμια, όλοι μαζί σε ένα ατελείωτο ξεφάντωμα.  Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα καφέ της πλατείας, να περπατήσετε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια.  Ζήστε την ατμόσφαιρα του Καρναβαλιού!!! Την καθορισμένη ώρα   μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

3Η ΜΕΡΑ  ΒΕΝΕΤΙΑ- ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε την Βενετία και το Καρναβάλι με το δικό σας πρόγραμμα. Κάντε μια βόλτα με γόνδολα στο Κανάλε Γκράντε, περπατείστε στην πιο παλιά γέφυρα της πόλης, το Ριάλτο, επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά μουσεία & πινακοθήκες της πόλης , κάντε τις αγορές σας στα στολισμένα μαγαζάκια της πόλης και φυσικά αγοράστε μάσκες όλων των ειδών φτιαγμένες από τα ‘μαγικά’ χέρια των τεχνιτών της πόλης. Ένα  ευχάριστο διάλειμμα από την πολυκοσμία της Βενετίας  είναι η εκδρομή στα νησιά  τη Λιμνοθάλασσα:το Μπουράνο, το γραφικό «νησί της δαντέλας» με τα ποικιλόχρωμα παραδοσιακά σπίτια και τις  ανοιχτές «τρατορίες»  που σερβίρουν φρέσκο ψάρι, το  Μουράνο, όπου θα βρείτε  πρωτότυπα διακοσμητικά από χειροποίητο φυσητό γυαλί και το αρχαίο Τορτσέλο  με το βυζαντινός Καθεδρικός Ναός. Την καθορισμένη ώρα   μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.

4Η ΜΕΡΑ  ΒΕΡΟΝΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό και αφού μέχρι τις 10.00 έχουμε τακτοποιήσει τους λογαριασμούς μας και έχουμε τακτοποιήσει τις αποσκευές μας σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου μας , ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα . Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βερόνα, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Την καθορισμένη ώρα συγκέντρωση στην Ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για την μεταφορά στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο.

Περιλαμβάνονται:

-Αεροπορικά Εισ/ρια  με ALITALIA.
-Μεταφορές & 1  ή 2 Ελληνόφωννες ξεναγήσεις πόλης/πόλεων
3 διανυκτερεύσεις  με πρωινό μπουφέ σε 4* ξενοδοχεια

Δεν περιλαμβάνονται:

-είσοδοι στα μουσεία, βαπορέτο Βενετίας
-αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, και ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρετε ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
-Φόροι Αεροδρομίων (120€)


ΤΙΜΕΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο :                                    559€            
Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο:                                719€     
Παιδιά έως 12 ετών σε τρίκλινο(με τους γονείς):    499€

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα