Πίσω από τις πιο λαχταριστές γεύσεις, βρίσκεται η ΔΩΔΩΝΗ

Πίσω από τις πιο λαχταριστές γεύσεις, βρίσκεται η ΔΩΔΩΝΗ

Νέα διαφημιστική καμπάνια από την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

H νέα διαφημιστική καμπάνια της ΔΩΔΩΝH έρχεται να μας υπενθυμίσει τις αξίες που πρεσβεύει η αγαπημένη γαλακτοβιομηχανία όλα αυτά τα χρόνια και τα βασικά συστατικά που της δίνουν αυτή τη μοναδική γεύση, την «Γεύση του καλού».

Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω τα αγαπημένα τους προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ και πως αυτά μεταφέρουν καθημερινά την Γεύση του Καλού σε κάθε σπίτι.

Με πρωταγωνιστές τους 5.500 παραγωγούς που με μεράκι και αφοσίωση παρέχουν στην ΔΩΔΩΝΗ καθημερινά την καλύτερη πρώτη ύλη, το 100% ελληνικό γάλα για την παραγωγή προϊόντων αυθεντικής γεύσης και άριστης ποιότητας, τα 57 χρόνια ιστορίας και παράδοσης και την διαρκή στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, η ΔΩΔΩΝΗ μας συστήνει τη δική της μοναδική συνταγή πίσω από την Γεύση του Καλού.

Μεταφέροντας καθημερινά αυτήν την ξεχωριστή γεύση, την Γεύση του Καλού, σε όλη την χώρα, η ΔΩΔΩΝΗ θα συνεχίσει να παράγει 100% ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν κερδίσει τη δική τους μοναδική θέση στο τραπέζι των ελληνικών νοικοκυριών για την αρίστη ποιότητα, την γεύση τους και για όλα τα καλά που πρεσβεύουν.

Απολαύστε τη νέα διαφημιστική καμπάνια της ΔΩΔΩΝΗ εδώ

Τη νέα ταινία της καμπάνιας δημιούργησε και επιμελήθηκε η McCann Athens.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα