Σπουδαία διάκριση της Κρι Κρι στον θεσμό των “Growth Awards”

Σπουδαία διάκριση της Κρι Κρι στον θεσμό των “Growth Awards”

18 Φεβρουαρίου 2020 - Νικήτρια ανακηρύχθηκε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» των βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν η Eurobank και η Grant Thorton για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή απονομής τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο θεσμός “Growth Awards” έχει δημιουργηθεί από τη Eurobank και τη Grant Thornton με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

ADVERTISING

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Η εξέχουσα αυτή διάκριση στον θεσμό των “Growth
Awards” και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Στην Κρι Κρι έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα: στην παραγωγή παγωτού και γιαουρτιού, με στόχο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα μας φτιάχνονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας να παράγει το 60% της εγχώριας παραγωγής γάλακτος. Ακόμη, έχοντας αξιοποιήσει αποτελεσματικά τη φήμη του ελληνικού γιαουρτιού, έχουμε καταφέρει να εξάγουμε σήμερα τα προϊόντα μας σε πάνω από 30 χώρες, με το 40% του τζίρου μας να προέρχεται από τις εξαγωγές. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε καταστεί εφικτό χωρίς τη στήριξη των εργαζομένων μας. Για τον λόγο αυτόν, κύριο μέλημά μας είναι η ύπαρξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο συνεχώς βελτιώνεται, ώστε οι 450 εργαζόμενοι που απασχολούνται αυτή τη στιγμή στην εταιρεία μας να νιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους να εργάζονται στην Κρι Κρι».

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

SHARE:

24Media Network