Στη ZeniΘ #ΜένουμεΑσφαλείς και προσφέρουμε «έξυπνη» εξυπηρέτηση

Στη ZeniΘ #ΜένουμεΑσφαλείς και προσφέρουμε «έξυπνη» εξυπηρέτηση

Επαναλειτουργία των καταστημάτων του δικτύου της ZeniΘ με όλα τα μέτρα προστασίας και εξ’αποστάσεως εξυπηρέτηση μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών - Nέα υπηρεσία e-bill για όλους τους πελάτες ZeniΘ

H ΖeniΘ, ο 1ος , ανοίγει και πάλι τις πόρτες των φυσικών καταστημάτων του δικτύου της για την εξυπηρέτηση του κοινού, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πελατών και των υπαλλήλων της από τον ιό COVID-19. Τα 9 καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ λειτουργούν από χθες, 05/05, με το κανονικό ωράριο λειτουργίας τους.

Για τη ZeniΘ, η προστασία των πελατών και του ανθρώπινου δυναμικού της είναι προτεραιότητα. Έτσι, ειδικές προφυλάξεις λαμβάνονται για τη διατήρηση ενός όσο το δυνατόν πιο ασφαλούς περιβάλλοντος εξυπηρέτησης και εργασίας. Η ασφάλεια ξεκινάει έξω από τα καταστήματα, με την ελεγχόμενη είσοδο στο χώρο των καταστημάτων, ενώ ο μέγιστος αριθμός των πελατών που βρίσκονται ταυτόχρονα εντός του καταστήματος δεν θα υπερβαίνει το συνολικό αριθμό των σημείων εξυπηρέτησης. Τα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικά υγρά και θα γίνεται ισχυρή σύσταση στους πελάτες να χρησιμοποιούν μάσκα κατά την είσοδο στο χώρο.

Οι «έξυπνες» πλατφόρμες της ZeniΘ παραμένουν διαθέσιμες για την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πελατών, εύκολα και άμεσα, με μια επίσκεψη στη σελίδα zenith.gr ή καλώντας στο 18321. Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής εξόφλησης λογαριασμών καλώντας στο 18321 καθώς και online εξόφληση τους μέσω της σελίδας της ZeniΘ ή με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniθ. Η ομάδα της ZeniΘ παρέχει πλήρη υποστήριξη μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call. Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι για τα προϊόντα της εταιρείας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα μπορούν να συμπληρώσουν την online αίτηση και να λάβουν τηλεφωνική και ηλεκτρονική ενημέρωση. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης, η ZeniΘ βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της και λανσάρει τη νέα υπηρεσία e-bill. Με το e-bill, όλοι οι πελάτες της ZeniΘ, με οικιακή ή επαγγελματική παροχή, έχουν πλέον τη δυνατότητα να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς επιβάρυνση ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα