Τεχνητή Νοημοσύνη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Τεχνητή Νοημοσύνη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η θεωρητική κατάρτιση και η επαγγελματική αποκατάσταση συνδέονται με τον καλύτερο τρόπο στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό Τεχνητής Νοημοσύνης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το NEWS 24/7 σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις υποτροφία.

Η τεχνολογία του μέλλοντος για πολλούς ξεκινάει και τελειώνει στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Την ικανότητα, δηλαδή, της τεχνολογίας να αναπαράγει τις γνωστικές λειτουργίες ενός ανθρώπου. Με βάση τους ρυθμούς της τεχνολογικής προόδου, η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ένα σενάριο, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο πραγματικό.

Εξάλλου, τα συστήματα AI έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν λύσεις σε περίπλοκα και δύσκολα προβλήματα του αληθινού κόσμου Από τη βιομηχανία και την ιατρική έως τη γεωργία και τις επιστήμες. Από τις επιχειρήσεις που καινοτομούν έως τους κρατικούς οργανισμούς που αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματά μας.

Αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες του αύριο, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) παρέχει τη δυνατότητα στους νέους να αναπτύξουν την σταδιοδρομία τους στον τομέα του ΑΙ (ArtificialIntelligence) με το Master of Science (MSc) στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Tο NEWS 24/7 προσφέρει υποτροφία 45% έναντι των διδάκτρων για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα υποψήφιο φοιτητή να αποκτήσει τις γνώσεις και όλα τα αναγκαία εχέγγυα που χρειάζεται για να σταθεί στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επαγγελματική καταξίωση.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Κάνε ΕΔΩ την αίτησή σου

Από τα big data στο gaming

Το EUC, έχοντας μακρά εμπειρία (από το 1961) και αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στοχεύει στην εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών του κλάδου της Τεχνητής Νοημοσύνης, προσφέροντας εις βάθος εκμάθηση τόσο της θεωρίας όσο και της πρακτικής.

Αξιοποιώντας στο έπακρον τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές που διαθέτει, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου εξασφαλίζει στους φοιτητές όλες τις αναγκαίες τεχνικές δεξιότητες, καθώς και την απαιτούμενη γνώση στη μηχανική, την ανάλυση bigdata, το σύγχρονο gaming και τη ρομποτική κ.α.

Κι όλα αυτά, συνδυάζονται με πρακτική έρευνα στα εργαστήρια και τα ερευνητικά κέντρα του τμήματος, τα οποία είναι απολύτως κατάλληλα για εφαρμογές σε μια σειρά κλάδων. Οι φοιτητές δε, έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο, εμβαθύνοντας έτι περισσότερο στον εν λόγω πολλά υποσχόμενο τομέα.

Το πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών πραγματοποιείται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και διδάσκεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 18μηνη, δηλαδή τρία εξάμηνα.

Σπουδές 5 Αστέρων

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μεταξύ των 72 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν λάβει την ανώτατη βαθμολογία 5 αστέρια (rated excellence) στην αξιολόγηση του 2021 από τον διεθνή οργανισμό QS Top Universities (QS Stars University Rating), στους ακόλουθους τομείς:

  • Διδασκαλία

  • Απασχολησιμότητα

  • Διεθνοποίηση

  • Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

  • Φοιτητικές Υπηρεσίες – Στήριξη Φοιτητών

  • Πρόγραμμα Ιατρικής (Doctor of Medicine, MD)

Ακόμα μια διάκριση για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC), το οποίο κατατάσσεται ανάμεσα στα 201+ καλυτέρα πανεπιστήμια στον κόσμο με βάση την κατάταξη των «TimesHigherEducationImpactRankings» για το 2021 στους τομείς της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, υποδομών και πρακτικές απασχόλησης και οικονομικής ανάπτυξης.

Μία θέση στο μέλλον

Μόλις ο φοιτητής ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών, μπορεί να ενταχθεί άμεσα στην αγορά εργασίας, επιλέγοντας ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα και σημαντικά επαγγέλματα των επόμενων ετών. Από τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης και τη βιομηχανία gaming – ρομποτικής έως τις τηλεπικοινωνίες και τον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Κι από την ιατρική επιστήμη έως την έρευνα και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Για να ενημερωθείτε και να υποβάλετε αίτηση για την υποτροφία του NEWS 24/7 και να πάρετε μια πρώτη γεύση από την υψηλού επιπέδου και άρτια εκπαίδευση που παρέχει το EUC, τότε δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα.

Διεκδίκησε Υποτροφία ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα