The Ellinikon Experience Centre: Το πιο εντυπωσιακό, διεθνώς, κέντρο επισκεπτών μόλις άνοιξε στο Ελληνικό!

The Ellinikon Experience Centre: Το πιο εντυπωσιακό, διεθνώς, κέντρο επισκεπτών μόλις άνοιξε στο Ελληνικό!

Ζήσε το μέλλον του The Ellinikon σήμερα

H Lamda Development παραδίδει στο κοινό ένα μοναδικό Κέντρο Επισκεπτών, το μεγαλύτερο στον κόσμο στο είδος του, το The Ellinikon Experience Centre που άνοιξε τις πύλες του σήμερα. Μέσα από μοναδικά φυσικά και τεχνολογικά εκθέματα και ψηφιακές δράσεις, οι επισκέπτες του Κέντρου θα ανακαλύψουν σε βάθος το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού και θα ταξιδέψουν σήμερα στο μέλλον, σε μια βιώσιμη, έξυπνη και καινοτόμο πόλη, μια πόλη που γίνεται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα.

Μέσα από πέντε θεματικές ζώνες με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και βιωματικές εμπειρίες, αποκαλύπτεται η πλούσια ιστορία του Ελληνικού και τα φιλόδοξα σχέδια της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Τα ιστορικά ορόσημα και τα εμβληματικά έργα που συνθέτουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του The Ellinikon «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια των επισκεπτών σε μία εντυπωσιακή, διαδραστική μακέτα.

Παράλληλα, το κοινό θα περιηγηθεί με ένα διαδραστικό ποδήλατο στο Πάρκο του Ελληνικού, στο μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης με έκταση που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια τ.μ. Ακόμη, θα ταξιδέψει με ένα διαδραστικό σκάφος στην αναβαθμισμένη ακτογραμμή και στη μαρίνα του The Ellinikon και θα ζήσει μία μοναδική εμπειρία που θα αγγίξει όλες τις αισθήσεις! Στη συνέχεια, θα ανακαλύψει πώς η τεχνολογία αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και «συνδεόμαστε», μέσα σε μια «έξυπνη», πράσινη πόλη, που θα αποτελέσει παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Επιπλέον, θα περιηγηθεί σε μια από τις υπερσύγχρονες κατοικίες του The Ellinikon και θα γνωρίσει τι σημαίνει να ζεις σε ένα «έξυπνο» σπίτι του μέλλοντος που προσφέρει μια νέα διάσταση στο σύγχρονο τρόπο ζωής, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

«Στο Τhe Ellinikon Experience Centre, το μεγάλο έργο του Ελληνικού ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Όλοι μπορούν να αγγίξουν το αύριο του Ελληνικού σήμερα μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι στο μέλλον! Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στην Ευρώπη, το παράκτιο μέτωπο 3,5 χλμ., τα εντυπωσιακά κτίρια με την υπογραφή κορυφαίων διεθνώς αρχιτεκτονικών γραφείων, οι τεχνολογίες που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς μας σε μια μοναδική αρμονία με το περιβάλλον, αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας. Το μεγάλο έργο είναι ήδη εδώ μέσα από ένα πρωτόγνωρο βιωματικό ταξίδι στο The Ellinikon Experience Centre. Σας περιμένουμε όλους», δήλωσε ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development.

Το Experience Centre, που στεγάζεται σε ένα από τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία της ελληνικής ιστορίας, υποδέχεται καθημερινά το κοινό, από τις 10:00 μέχρι και τις 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται προκράτηση θέσης μέσω της ιστοσελίδας https://www.experiencecentre.theellinikon.com.gr.

Το Κέντρο Επισκεπτών βρίσκεται μέσα στο Experience Park, το νέο βιωματικό πάρκο που αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για επίσκεψη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και το οποίο είναι πλέον ανοιχτό για το κοινό από τις 10:00 μέχρι τις 23:00 καθημερινά. Η πρόσβαση στο Κέντρο γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικό. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών υπάρχει χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο, ο οποίος θα εξυπηρετεί και τους επισκέπτες του Experience Centre.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται όλες οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το: https://www.experiencecentre.theellinikon.com.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon




#TheEllinikon

#ExperienceCentre

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα