ΘΕΟΝΗ: Το Μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε καινοτόμο χάρτινη συσκευασία, 100% φιλική προς το περιβάλλον!

ΘΕΟΝΗ: Το Μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε καινοτόμο χάρτινη συσκευασία, 100% φιλική προς το περιβάλλον!

Με δέσμευση σε ένα βιώσιμο μέλλον και με πίστη στις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, το ΘΕΟΝΗ, παρουσιάζει το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη συσκευασία.

«Η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας είναι να πιστεύουμε ότι κάποιος άλλος θα τον σώσει. Εμείς πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε καθήκον να κάνουμε το περιβάλλον που ζούμε ένα καλύτερο μέρος με σεβασμό στις σημερινές αλλά και στις επόμενες γενιές. Αυτό είναι ένα μικρό βήμα στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ μας».


Με δέσμευση σε ένα βιώσιμο μέλλον και με πίστη στις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, το ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, παρουσιάζει το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη συσκευασία. Μία κίνηση αγάπης και σεβασμού που αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού! Η καινοτόμος χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ είναι 100% ανακυκλώσιμη, κατέχει Διεθνή Πιστοποίηση FSC (προέρχεται από δάση που αυξάνονται αντί να μειώνονται) και είναι Carbon Neutral, με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Το χαρακτηριστικό πράσινο καπάκι, σήμα-κατατεθέν του ΘΕΟΝΗ, φτιαγμένο από πλαστικό φυτικής προέλευσης, γίνεται και αυτό μέρος της αλλαγής και μας καλεί σε μία νέα εποχή «φωνάζοντας»… #piaseprasino!

Η χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ κλείνει μέσα της το διαμάντι της πηγής Γκούρα, που διακρίνεται για το pH του με τιμή 8 και κατέχει 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας ενώ είναι ήδη διαθέσιμη σε premium σημεία HORECA και supermarket.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., Δημήτρης Τσέλιος, δηλώνει: «Με συνέπεια και πίστη στο όραμά μας, παρουσιάζουμε το πιο φιλόδοξο, μέχρι σήμερα, βήμα της εταιρίας μας και υλοποιούμε την υπόσχεσή μας για μία «επένδυση» στο περιβάλλον, συμβάλλοντας καθοριστικά σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Η κυκλοφορία του πρώτου φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα σε χάρτινη συσκευασία ευελπιστούμε ότι θα είναι η αρχή ώστε οι γενιές του σήμερα και του αύριο, να απολαμβάνουν τα πολύτιμα δώρα που απλόχερα προσφέρει η φύση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα