Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου και η Andy’s Publishers σας περιμένουν στο Ζάππειο

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου και η Andy’s Publishers σας περιμένουν στο Ζάππειο

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που είναι αφιερωμένο 'Ανάγνωση ως πολιτική πράξη' και η Andy’s Publishers που συμμετέχει σε αυτό περιμένουν το κοινό στο στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 25/9 έως και την Κυριακή 11/10

Η Andy’s Publishers συμμετέχει στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου το οποίο πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από την Παρασκευή 25/9 έως και την Κυριακή 11/10.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26/9 από τις 19:00 ως τις 21:00, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θα βρίσκεται μαζί μας για να υπογράψει τα βιβλία του, να συνομιλήσει με το κοινό και βέβαια να «μοιραστεί» μικρά μυστικά του ελληνικού κινηματογράφου σε πρώτο πρόσωπο. Παράλληλα, όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να σας προτείνουμε νέους τίτλους, ιδέες για την έκδοση του δικού σας βιβλίου και να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις σε θέματα εκτύπωσης και παραγωγής.

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου και η Andy’s Publishers σας περιμένουν στο Ζάππειο

Θα μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά τον πρώτο εκδοτικό οίκο που έφερε στην Ελλάδα την έννοια των ανεξάρτητων εκδόσεων, καθώς και όλη την ομάδα που αποτελεί την κινητήριο δύναμή του.

Το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στην «Ανάγνωση ως πολιτική πράξη» και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της UNICEF.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 32 από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00-22:30, Παρασκευή - Σάββατο 18:00-23:00 & Κυριακή 11:00-22:30.

Λίγα λόγια για την Andy’s Publishers:

Είναι ο πρώτος εκδοτικός οίκος που έφερε στην Ελλάδα τις ανεξάρτητες εκδόσεις. Από το 2003 καινοτομεί  προσφέροντας μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να πραγματοποιηθεί η έκδοση ενός βιβλίου. Η έμπειρη ομάδα της ακούει με ιδιαίτερη προσοχή, διερευνά  τις ανάγκες και προτείνει  λύσεις ώστε το όνειρο της συγγραφής  να γίνει πραγματικότητα.  Η print-on-demand τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα  από την εκτύπωση  1 έως και 1.000.000 βιβλίων. Ο κόσμος της Andy's Publishers αποτελείται από εκατοντάδες επιτυχημένους συγγραφείς και δεκάδες χιλιάδες βιβλία… Ο επόμενος ίσως είστε εσείς!

SHARE:

24Media Network