Το Your Directors Club μιλά για «Επικοινωνιακές και Διαπραγματευτικές Προκλήσεις»

Το Your Directors Club μιλά για «Επικοινωνιακές και Διαπραγματευτικές Προκλήσεις»

Το Your Directors Club, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο του ρόλου τους, πραγματοποίησε ακόμα μια συνάντηση στις 16 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Natu, στην Κηφισιά.

Με εισηγητή τον Γιάννη Δημαράκη, Managing Partner της Scotwork Hellas, αναδείχθηκαν οι πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι managers στη σημερινή εποχή. Τονίστηκαν οι διαφορετικές δεξιότητες που απαιτούνται, αλλά και οι προσαρμογές που χρειάζεται να γίνουν σε εκείνες τις δεξιότητες που παραμένουν επίκαιρες. Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις δόθηκαν συγκεκριμένες και απόλυτα εφαρμόσιμες συμβουλές, για τη διαχείριση συγκεκριμένων θεμάτων ενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και τοποθετήσεις σχετικά.

Για ακόμη μια φορά, την εκδήλωση υποστήριξαν οι ALD Automotive (Strategic Partner), η Fedex και η Mikel Coffee Company (Golden Partners), η Pressious Arvanitidis και η InfoQuest Technologies (Silver Partners), η ΓΕΠ (H&S Partner), η SARGIA PARTNERS (Coaching Partner) καθώς και η Boussias και το Euro2day (Media Partners), συνεργάτες του Your Directors Club.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα