Βραβείο καλύτερου καταστήματος Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών στη Media Markt

Βραβείο καλύτερου καταστήματος Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών στη Media Markt

H Media Markt απέσπασε βραβείο για το καλύτερο κατάστημα Hλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών 2015 στα Retail Business Awards 2015

H Μedia Markt προσέθεσε άλλη μια τιμητική διάκριση στο δυναμικό της, καθώς έλαβε το βραβείο « Retail Store-Hλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2015» στα Retail Business Awards 2015 για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών. Η κατηγορία « Retail Store-Hλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2015» επιβραβεύει το κορυφαίο σε εξυπηρέτηση, απόδοση και συνολική εικόνα κατάστημα του λιανικού εμπορίου στον τομέα των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, για τον  οποίο η καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή αποτελούν κοινό τόπο σε ό,τι αφορά τα σημεία πώλησης.

Η διάκριση αυτή αφορά στο κατάστημα ορόσημο της εταιρείας, Media Markt Αμαρουσίου η έναρξη της λειτουργίας του οποίου έγινε το 2005.  Πρόκειται για ένα σημείο που σηματοδότησε μια νέα εποχή στην αγορά ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, αποτελώντας το μεγαλύτερο κόμβο νέας τεχνολογίας στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλες τις τεχνολογίες, όλα  τα brands, σε ένα σημείο, στις καλύτερες τιμές.

Στο ανακαινισμένο Media Markt Αμαρουσίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν σε όλη την προϊόντική γκάμα της εταιρείας μέσω των διαδραστικών terminal υψηλής τεχνολογίας. Την πρωτοποριακή αυτή εμπειρία αγορών συμπληρώνει ο Πολυχώρος Άθλησης και Υγείας με όργανα γυμναστικής, συσκευές wearable καθώς και άλλα σχετικά προϊόντα. Στο online lounge του καταστήματος οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την τεχνολογία. Μια ακόμη πρωτοπορία αποτελεί και το τμήμα προϊόντων νέας τεχνολογίας με πάνω από 1.500 προϊόντα, όπως laptop, tablet, κινητά, προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και wearable, τα οποία καλύπτουν το 50% της συνολικής επιφάνειας του καταστήματος. Τέλος οι μικροί φίλοι της Media Markt έχουν πλέον τον δικό τους χώρο στο ειδικά διαμορφωμένο τμήμα  για παιδιά με βιβλία, παιχνίδια και dvd.

Τα Retail Business Awards αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του εκάστοτε Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και επιβραβεύει τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.

SHARE:

24Media Network