Χρυσή διάκριση για την KAISER

Χρυσή διάκριση για την KAISER
Kornilios Studio Art

Η Kaiser, η Νο1 μπίρα Pilsner στην Ελλάδα, απέσπασε το χρυσό βραβείο για τη νέα της εμφάνιση, στα Packaging Awards 2020 στην κατηγορία Successful Branding.

Σε πληθώρα έργων και πρακτικών που επιδεικνύουν υψηλήδεξιοτεχνία, η Kaiser κατάφερε να ξεχωρίσει ακόμημία φορά για τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της σε συνδυασμό πάντα μετην υψηλή της αισθητική.

Φέτος, ύστερα από 44 χρόνια η Kaiser ανανέωσε την εμφάνισή της, παρουσιάζοντας τη νέα, εκσυγχρονισμένηετικέτα της, που ενισχύει τηνεκλεπτυσμένη εμφάνισή της και τον crafty, ποιοτικό χαρακτήρα της.

Οι γνώριμοι χρυσοί και μαύροι τόνοι, ο μοναδικός τρόποςζυθοποίησης και η αυθεντικότητά της, που υπογραμμίζονται στην σφραγίδαποιότητας της Kaiser, κέρδισαν τις ψήφους των κριτών, χαρίζοντας στην αγαπημένηελληνική Pilsner τη χρυσή νίκη.

Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιοποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικάεπιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» πουκυριαρχεί στη χαρακτηριστική γεύση της, μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι απλά μιαμπύρα, αλλά ο απόλυτος εκφραστής του «The Art of Making Beer!».

Το βραβείο παρέλαβαν η κα Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager Premium & Non Beer Portfolio και ο κ.Γιάννης Νάτσικας, Art Manager της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, σημειώνοντας τη βραδιά ως μιασημαντική αναγνώριση της ανώτερης ποιότητας και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα τηςKaiser.

Δείτε τη νέα εμφάνισητης Kaiser εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=0y-RWWAS6CY

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα