Υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Βάρης

Υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Βάρης

Η Affidea πρωτοπορεί εγκαθιστώντας τον πιο εξελιγμένο Μαγνητικό Τομογράφο SIGNA Voyager στη Βάρη (Λεωφ. Ευελπίδων 40-42).

Πιστή στη δέσμευσή της για αξιοπιστία στην έγκαιρη διάγνωση, διαθέτοντας ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, η Affidea συνεχίζει να επενδύει ενδυναμώνοντας το διαγνωστικό κέντρο της στα νότια προάστια, με τον τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικό τομογράφο της GE Healthcare.

Ο SIGNA Voyager εξοικονομεί χρόνο εξέτασης, ενώ παρέχει άριστη ποιότητα εικόνας, μεγαλύτερη άνεση και ελεύθερη κίνηση στον εξεταζόμενο. Οι μοναδικές τεχνολογίες που διαθέτει επιτυγχάνουν εξατομικευμένη εμπειρία καθώς η διαφορετική ανατομία του κάθε εξεταζόμενου δεν επηρεάζει την εξέταση ακόμη και την πιο ειδική, όπως μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική χολαγγειογραφία (MRCP),μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική μαστογραφία.

Ο νέος μαγνητικός τομογράφος της Affidea Βάρης προσφέρει τα μοναδικά πλεονεκτήματα μίας ολοκληρωμένης ψηφιακής απεικόνισης, παρέχοντας εικόνες υψηλότερης ακρίβειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα μαγνητικής τομογραφίας. Εκτός από την επαναστατική τεχνολογία που παρέχει σε μια σάρωση τα αποτελέσματα πολλαπλών σαρώσεων με συμβατικές τεχνικές, ο μαγνητικός τομογράφος της Affidea επιτρέπει ταχύτερη απεικόνιση του σώματος και έως 47% μικρότερες κρατήσεις αναπνοής, έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά.

Η ενσωματωμένη τεχνολογίαDISCO (Differential Sub-sampling with Cartesian Ordering) κάνει την αναβαθμισμένη απεικονιστική διαδικασία του μαγνητικού τομογράφου τόσο απλή επιτρέποντας ταυτόχρονα απεικόνιση υψηλής χωρικής και χρονικής ανάλυσης του μαστού και των αγγείων προσφέροντας τρισδιάστατο όγκο σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Η αποκλειστική τεχνολογία SilentScan μειώνει δραματικά τον θόρυβο κατά τη διάρκεια της εξέτασης, συμπεριλαμβανομένου του Silent Neuro Package μεDiffusion Weighted Imaging (DWI), επιτρέποντας μία εντελώς αθόρυβη νευρολογική εξέταση.

Επιπρόσθετα, το χαμηλού ύψους τραπέζι Comfort plus και ο σχεδιασμός με άνοιγμα 70cm επιτρέπουν στους εξεταζόμενους μία άνετη εμπειρία σάρωσης με εύκολη πρόσβαση. Οι εξεταζόμενοι μπορούν να αναπνέουν ελεύθερα χάρη στη νέα τεχνολογία, ώστε να επιτυγχάνονται συνολικές εξετάσεις σώματος χωρίς κράτημα της αναπνοής.

Η AffideaΒάρης προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας των εξετάσεων με έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου για ιδιώτες, ανέργους, κ.ά. για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version