ΑΕΙ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ιστορία μίας... φανταστικής φοιτήτριας στη Θράκη, που διηγήθηκε ο Μητσοτάκης στη Βουλή

Ο πρωθυπουργός για να υπερασπιστεί το νόμο- πλαίσιο για τα ΑΕΙ ανέφερε το παράδειγμα μίας φανταστικής φοιτητριας ως “μία προσωπική ιστορία που δεν έχει γραφτεί ακόμη”.

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2022 - Ειδικά μαθήματα: Τα θέματα στο Ελεύθερο Σχέδιο

Με τα ειδικά μαθήματα και την εξέταση στο Ελεύθερο Σχέδιο συνεχίστηκαν σήμερα, Τρίτη (21/06) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Τα θέματα από τα φροντιστήρια "Παπαδέα".

Πανελλήνιες 2022

Πανελλήνιες 2022: Από σήμερα οι κωδικοί ασφαλείας για την υποβολή μηχανογραφικού - Πώς τους αποκτούν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο τους για να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας, που είναι απαραίτητος για τα μηχανογραφικά των πανελληνίων.

Παρέμβαση Τσίπρα για εξωτερική πολιτική και εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Παρέμβαση Τσίπρα για εξωτερική πολιτική και εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Στην τελετή απονομής του "Βραβείου Ειρήνης και Συνεργασίας των Βαλκανικών Λαών" σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, που θεσμοθετήθηκε με δική του δωρεά, θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Οι απαντήσεις σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα

Με Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα συνεχίστηκαν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ψηφιακά Συστήματα

Σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Υγιεινή, Προγραμματισμό, ΑΟΔ και Στοιχεία Μηχανών

Σε Υγιεινή, Προγραμματισμό υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, αλλά και τις απαντήσεις από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Πανελλήνιες 2022: Οι απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Οικονομίας ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα που έπεσαν, από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.