Institute of Life – ΙΑΣΩ: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία των ζευγαριών

Institute of Life – ΙΑΣΩ: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία των ζευγαριών

Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη δίνει τη λύση στα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Τι λένε οι ειδικοί του Institute of Life - ΙΑΣΩ.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η τελευταία λέξη στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή κι έρχεται να δώσει λύσεις σε πάρα πολλά υπογόνιμα ζευγάρια, που πασχίζουν να αποκτήσουν παιδί.

Βοηθά, ώστε να επιλεγεί το πιο κατάλληλο έμβρυο για εμφύτευση στο ενδομήτριο της υποψήφιας μητέρας, αυξάνοντας τις πιθανότητες υγιούς κύησης από την πρώτη, κιόλας, προσπάθεια. Η ακρίβεια του συστήματος αγγίζει το 92,5%.

Το καινοτόμο σύστημα ονομάζεται ERICA (Embryo Ranking Intelligent Classification Algorithm) και εφαρμόζεται αποκλειστικά στο Institute of Life – ΙΑΣΩ. Η νέα μέθοδος έρχεται στη συμπλήρωση των 5 χρόνων από τη λειτουργία του Κέντρου και πιστοποιείται από την συνεργασία με τον έγκριτο, διεθνούς φήμης Εμβρυολόγο Dr. Jacque Cohen, που ανέπτυξε το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης ERICA, το πιο προηγμένο αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο Dr. Cohen έχει αναπτύξει και εξελίξει μια σειρά εμβρυολογικών καινοτομιών και πρωτοκόλλων, όπως η προεμφυτευτική γενετική διάγνωση και η κρυοσυντήρηση εμβρύων. Συμμετείχε στην ομάδα του καθηγητή Bob Edwards, που έφερε στον κόσμο το πρώτο «παιδί του σωλήνα». Τη Louise Brown.

Το Institute of Life – ΙΑΣΩ καινοτομεί για άλλη μια φορά και δίνει λύσεις σε προβλήματα υπογονιμότητας για εκατομμύρια ζευγάρια. Η αμέσως προηγούμενη σπουδαία πρόταση του Κέντρου αφορά στη Μεταφορά Μητρικής Ατράκτου.

Την ώρα που εκατοντάδες ζευγάρια προσπαθούν επανειλημμένα να αποκτήσουν παιδί, το ΙΑΣΩ Institute of Life συνεχίζει να δίνει ελπίδα με στόχο να φέρει όλα τα ζευγάρια ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσδοκιών τους. Επενδύοντας σε τεχνολογίες και νέες επιστημονικές συνεργασίες, αλλάζει το τοπίο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα, με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα στην επίτευξη κυήσεων.

Με οδηγό τις επιστημονικές εξελίξεις και με βάση την εμπειρία των ανθρώπων του, το Institute of Life – ΙΑΣΩ κάνει το δικό του upgrade στη δημιουργία της ζωής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα