Η Liberation αποχαιρετά τον Lemmy

Η Liberation αποχαιρετά τον Lemmy

Η γαλλική εφημερίδα αφιερώνει το εξώφυλλό της στον αρχηγό των Motorhead που απεβίωσε την Τρίτη σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από "μια ζωή μέσα στο αλκόολ και τις... άσεμνες χειρονομίες"

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Lemmy Kilmister καλύπτει ολόκληρο το εξώφυλλο της γαλλικής Liberation, όπως και κάθε της κεντρικό θέμα άλλωστε. Ο μπασίστας των motorhead πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 70 ετών. Το εκτενές τετρασέλιδο δημοσίευμα, πέραν του εξωφύλλου, εξιστορεί την μουσική διαδρομή ενός "μύθου" της μέταλ μουσικής και παραθέτει σειρά από δηλώσεις του που έχουν μείνει στην ιστορία.

"Οι άνθρωποι δεν γίνονται καλύτεροι όταν πεθάνουν. Οι άνθρωποι παραμένουν ηλίθιοι, που είναι απλώς νεκροί ηλίθιοι" ή "Έζησα τη ζωή μου όλη μου τη ζωή με αυτό τον τρόπο, θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο, να πίνω αλκοόλ και να παίρνω ναρκωτικά. Είμαι πολύ γέρος για να ανακαλύψω το Θεό" είναι μερικές από τις ατάκες του που παραθέτει η Liberation.

Η Liberation αποχαιρετά τον Lemmy

Πέρα από τη βιογραφία του μπασίστα και frontman του γκρουπ, η εφημερίδα περιλαμβάνει άρθρο για τη συνεισφορά του στη metal σκηνή με τίτλο "Ο Λέμι ή η πρωτόγονη hard", παραφράζοντας τον τίτλο του δημοφιλούς βιβλίου "Ο Παρασκευάς ή η πρωτογονη ζωή". Τέλος, στο φύλλο της 30ης Δεκεμβρίου σημειώνεται και η σημαντικότερη δισκογραφία των Motorhead στο πέρασμα των χρόνων. 

(Πηγή: Liberation)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο 'Lemmy' Kilmister των Motorhead

Ο Lemmy μέσα από δικές του ατάκες. Και ένα αντίο από τον κόσμο της ροκ

SHARE:

24Media Network