Οι καλύτεροι προορισμοί να ταξιδέψεις μόνος

Οι καλύτεροι προορισμοί να ταξιδέψεις μόνος

Ασφαλείς πόλεις, φιλικοί κάτοικοι, υπέροχη φύση και πλήθος δραστηριότητες. Οι διακοπές χωρίς παρέα μπορούν να γίνουν εξίσου απολαυστικές

Οι λόγοι που κάποιος καταλήγει να ταξιδεύει μόνος ποικίλουν. Όποια και αν είναι η αιτία, δεν υπάρχει κανείς λόγος να ανησυχείτε αν ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν θα μοιραστείτε με κάποιον την εμπειρία του ταξιδιού.

Όχι μόνο έχετε όλες τις ευκαιρίες να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, αλλά θα είστε και πιο ευέλικτοι σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε. Όσο για προτάσεις;

Το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure ανέλυσε τα στοιχεία του Global Peace Index για τους ασφαλέστερους προορισμούς μαζί με το Happy Planet Index που μετρά την ευημερία των κατοίκων σε διάφορες χώρες του κόσμου. Το αποτέλεσμα είναι δέκα χώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε άφοβα και να διασκεδάσετε ακόμα και έχοντας ως παρέα μόνο τον εαυτό σας.

Ας τις δούμε.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Οι καλύτεροι προορισμοί να ταξιδέψεις μόνος

Συνδυάζει βουνά και παγετώνες με παρθένα δάση και δραστηριότητες στη θάλασσα, είναι η 4η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο και οι κάτοικοί της είναι από τους φιλικότερους και πιο ανοιχτούς προς τους επισκέπτες. Κερδίζει με διαφορά και σε αυτή την κατάταξη.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Οι καλύτεροι προορισμοί να ταξιδέψεις μόνος

 

Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς αυτή τη χώρα είναι με πλεούμενο που θα τον πάει από την πόλη του Μπέργκεν στα ομορφότερα φιορδ και σε μερικά από τα συγκλονιστικότερα τοπία του κόσμου. Ή μπορεί να συμμετάσχει σε πεζοπορικές διαδρομές που περνούν από δάση, μαγευτικές ακτές και περιλαμβάνουν διαμονή σε παραδοσιακά ορεινά καταλύματα κάτω από το Βόρειο Σέλας.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Οι καλύτεροι προορισμοί να ταξιδέψεις μόνος

Ασφαλέστατη και γεμάτη ευκαιρίες για νέες εμπειρίες για τον ταξιδιώτη που, με τη χρήση του Swiss Rail Pass για μετακινήσεις σε τρένα, ακόμα και σε πλοία , μπορεί να γυρίσει όλη τη χώρα. Ζυρίχη, Γενεύη και Μοντρέ είναι όμορφες, κοσμοπολίτικες πόλεις ενώ οι μεγάλες της λίμνες δίνουν τον φυσιολατρικό τόνο που χρειάζεται ένα ταξίδι.

Δείτε εδώ όλους τους προορισμούς

(Πηγή: Fortunegreece.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network