Τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη

Τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη

Παλάτια, πύργοι και επαύλεις στις οποίες κατοικούν οι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου. Ποιος κατοικεί σε σπίτι του 1 δισ. δολαρίων;

Τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα σπίτια του κόσμου είναι σωστά παλάτια, αλλά σε ελάχιστα από αυτά κατοικούν γαλαζοαίματοι.

Ας δούμε τα ακριβότερα, ξεκινώντας από το πιο… οικονομικό

7 UPPER PHILLIMORE GARDENS

Λονδίνο
Αξία: $128 εκατ.

Ένα παλιό σχολείο-οικοτροφείο που μετατράπηκε σε έπαυλη με εσωτερικές πισίνες, σάουνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, ακόμα και «δωμάτιο πανικού» για την περίπτωση εισβολής. Όλα αυτά επενδεδυμένα με μάρμαρο, χρυσό και ανεκτίμητα έργα τέχνης.
Ιδιοκτήτρια είναι η 44χρονη Olena Pinchuk, κόρη του δεύτερου προέδρου της Ουκρανίας Leonid Kuchma. Το αγόρασε το 2008.

Τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη

17 KENSINGTON PALACE GARDENS

Λονδίνο
Αξία: $140 εκατ.

Στη φημισμένη Billionaires Row της πόλης, τον δρόμο με τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου, βρίσκεται η κατοικία του Roman Abramovich ο οποίος δεν αρκείται στις ήδη υπάρχουσες πολυτέλειες, αλλά σχεδιάζει να κατασκευάσει στο υπόγειο ένα γήπεδο τένις (στο Λονδίνο βρέχει πολύ), κέντρο ευεξίας και μουσείο αυτοκινήτου.

Τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη

SEVEN THE PINNACLE

Μοντάνα, ΗΠΑ
Αξία: $155 εκατ.

Το Yellowstone Club είναι ένα κλειστό κλαμπ των πάμπλουτων που αγαπούν το σκι, το γκολφ και το βουνό. Μακράν η πολυτελέστερη κατοικία είναι εκείνη που ανήκει στον μεγιστάνα του real estate και της ξυλείας Tim Blixseth, ο οποίος τυγχάνει και ιδρυτής του κλαμπ. Το σπίτι έχει θερμαινόμενα πατώματα, πολλές πισίνες, γυμναστήριο, κελάρι με σπάνια κρασιά, ακόμα και το δικό του lift για μεταφορά στις πίστες.

Τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ

Πηγή: Fortune

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network