Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αποστολάκη – Ακάρ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αποστολάκη – Ακάρ
Ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης Eurokinissi

Σύμφωνα με το Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu της Τουρκίας, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συγκροτήσουν δύο ομάδες σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων ,που θα εργαστούν για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της διήμερης Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ και σύμφωνα με πληροφορίες διήρκησε μισή ώρα. Στη συνάντηση μετείχαν και οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών και ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις.

Εξάλλου, ως νέος υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε μια σύντομη εθιμοτυπική συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτεμπεργκ.

Στη συνέχεια ο Ετάγγελος Αποστολάκης θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με την υπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας, Ραντμίλα Σεκέρινσκα, η οποία μετέχει για πρώτη φορά σε υπουργική Σύνοδο εκπροσωπώντας τη χώρα της υπό το καθεστώς παρατηρητή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα