Τραυματισμός 2 στρατιωτών από εκπυρσοκρότηση όπλου στον Ασπρόπυργο

Τραυματισμός 2 στρατιωτών από εκπυρσοκρότηση όπλου στον Ασπρόπυργο
MotionTeam

Δύο στρατιώτες σε Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων έχουν μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Η εκπυρσοκρότηση ενός όπλου, στρατιώτη που συμμετείχε σε άγημα απόδοσης τιμών για τη σημαία σε Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων, προκάλεσε τον τραυματισμό δύο συναδέλφων του.

Όπως αναφέρει το Militaire.gr, ο ένας στρατιώτης έχει τραυματιστεί στη γάμπα και ο άλλος στο πέλμα του ποδιού του. Και οι δύο έχουν μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Μονάδα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό. Σε αυτή αναφέρεται ότι «τις πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020, οι Στρατιώτες Ι.Κ. και Χ.Π. οι οποίοι υπηρετούν σε Μονάδα της Αττικής, τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, συνεπεία εκπυρσοκρότησης τυφεκίου, εντός στρατοπέδου.

Οι Οπλίτες Θητείας διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα