news 24/7

ΣΤΡΑΤΟΣ

Η ισχυρή αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιο Γιονγκ

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με αποστολή στρατού στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας προειδοποιεί πως είναι έτοιμος να εισβάλλει στην Αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη, καθώς η Νότια Κορέα "απέτυχε να σταματήσει την προπαγάνδα με τα φυλλάδια".

Στρατός στον Έβρο

Έβρος: Τα δημοσιεύματα για "Τούρκους σε ελληνικό έδαφος" - Η απάντηση της Αθήνας

Tο συγκεκριμένο εμπόδιο πρακτικά δημιουργεί προσκόμματα και στην προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες για επέκταση του φράχτη και στον Νότιο Εβρο. Το θέμα αναδεικνύουν και τα βρετανικά media. Πολιτικό ζήτημα στη χώρα μας με κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

Υποπτέραρχος Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η στρατιωτική άσκηση "Καταιγίδα"

Υποπτέραρχος Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η στρατιωτική άσκηση "Καταιγίδα"

"Για καθαρά προληπτικούς λόγους είπαμε να μη γίνει η συγκεκριμένη στρατιωτική άσκηση", ανέφερε ο Δ. Χατζηγεωργίου στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό. Αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Τουρκικό F -16

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε ΝΑΤΟ: "Κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο"

Με τον πρόεδρο της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, πτέραρχο, και τον αναπληρωτή διοικητή των συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, συνομίλησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κ. Φλώρος. Κατήγγειλε τη στάση της Τουρκίας.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΓΕΕΘΑ: "Έχουμε περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊου στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων"

Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν καταφέρει να περιορίσουν τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στο προσωπικό τους και λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης.

Ένταση στον Έβρο

Νέες εντάσεις στον Έβρο - Μετανάστες ανάβουν φωτιές κατά μήκος του φράχτη

Ο Ελληνικός Στρατός έχει μεταφέρει στο σημείο μεγάλους ανεμιστήρες τοποθετημένους σε στρατιωτικά τζιπ που με τον αέρα τους σπρώχνουν πίσω, προς την τουρκική πλευρά και προς τους ταραξίες τα δακρυγόνα.

Μετανάστες περνούν τα σύνορα στον Έβρο

Το News 24/7 στη λεπτή γραμμή του Έβρου

Το News 24/7 βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στον Έβρο και κατέγραψε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μην εμποδίζει όσους θέλουν να περάσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Διαδήλωση αστυνομικών στην Αϊτή

Αϊτή: Αστυνομικοί επιτέθηκαν στο αρχηγείο του στρατού - τουλάχιστον ένας νεκρός

Εκατοντάδες αστυνομικοί διαδήλωσαν χθες Κυριακή έξω από το αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων στο Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής, με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας. Τουλάχιστον ένας στρατιώτης έχει χάσει τη ζωή του.

Τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών (Φωτογραφία αρχείου)

Γκάλοπ News 24/7: Πρέπει να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία; Τι μας είπαν οι πολίτες

Η διαχρονική συζήτηση για το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας επανήλθε τον προηγούμενο μήνα στο προσκήνιο και το News 24/7 ζήτησε την άποψη των πολιτών. Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις τους!

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα απαντήσουν σε κάθε πρόκληση

Μήνυμα στο εσωτερικό και το εξωτερικό έστειλε ο υπουργός Άμυνας απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Ελληνική Λύσης, σχετικά με τις προκλητικές διεκδικήσεις της Τουρκίας

Η Ντόρα Μπακογιάννη

Μπακογιάννη: Ειδική σχέση ΕΕ - Τουρκίας για να πάμε Χάγη. Ζήτησε αύξηση θητείας

Η Μπακογιάννη πρότεινε ειδική σχέση Ευρώπης- Τουρκίας α λα Μ. Βρετανία, στην οποία να προβλέπεται και η Χάγη. Η Ελλάδα πρέπει να ορίσει τώρα ΑΟΖ με Ιταλία, Αλβανία, Αίγυπτο. Υπέρ αύξησης της στρατιωτικής θητείας και κατά στρατιωτικοποίησης της κατάστασης.

Φωτογραφία αρχείου

Στρατιωτική θητεία: Τι αλλαγές ετοιμάζει το Πεντάγωνο

Εναρμόνιση της θητείας στο στρατό ξηράς με το ναυτικό και την αεροπορία. Επιλεκτική στράτευση στα 18 έτη, με κίνητρο τη μειωμένη θητεία για όσους υπηρετήσουν πριν τις σπουδές τους. Εθελοντική στράτευση γυναικών. Ρύθμιση του θέματος των ανυπότακτων. Μείωση των στρατοπέδων. Σταδιακή και κατ’ έτος πρόσληψη 1.000 μονίμων οπλιτών, επί 10 τουλάχιστον έτη.