Απαγχονίστηκε νεαρός πατροκτόνος στο Α.Τ. Καρδίτσας

Απαγχονίστηκε νεαρός πατροκτόνος στο Α.Τ. Καρδίτσας

Τέλος στη ζωή του, με τα κορδόνια των παπουτσιών του, έβαλε ένας 24χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας. Κρατούνταν εκεί λόγω της δίκης του για τη δολοφονία του πατέρα του. Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί

Νεκρός στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/06) ένας 24χρονος ημεδαπός.

Ο νεαρός είχε μεταχθεί εκεί λόγω της δίκης του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της πόλης για τη δολοφονία με μαχαίρι του 59χρονου πατέρα του μέσα στο γραφείο του, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Το πρωί επρόκειτο να επιστρέψει στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού, όπου ήταν προφυλακισμένος. Λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, είχε δώσει τέλος στη ζωή του, φτιάχνοντας θηλιά από τα κορδόνια των αθλητικών παπουτσιών του. Μάλιστα αυτά, σύμφωνα με το Θεσσαλία TV, δεν ήταν μέσα στο κελί αλλά έξω από αυτό και για να τα πιάσει, χρησιμοποίησε μια πετσέτα, που του είχε δοθεί. Με αυτή έσυρε τα παπούτσια προς το μέρος του, για να αυτοκτονήσει λίγα λεπτά αργότερα.

Οι συνθήκες θανάτου του 24χρονου ερευνώνται ενώ το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Παράλληλα, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι δύο ανθυπαστυνόμοι, που εκτελούσαν καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network