Απάντηση Σπανού: Οι κατηγορίες εναντίον μου είναι έωλες και αστήρικτες

Απάντηση Σπανού: Οι κατηγορίες εναντίον μου είναι έωλες και αστήρικτες
INTIME SPORTS

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε στην αρμόδια Υπηρεσία Ασφαλείας ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ ΑΕ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός. Αντικρούει τις καταγγελίες εναντίον του. Τι αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΕΤΕΚΑ, ξεκαθάρισε πως οι αποδιδόμενες στο πρόσωπό του κατηγορίες δεν αγγίζουν ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και την εταιρεία του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΤΕΚΑ:

"Ο κ. Γιώργος Σπανός, με την ιδιότητά του τόσο ως πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΕΚΑ ΑΕ», εταιρεία πανελλήνιας εμβέλειας, η οποία συνεισφέρει τα μέγιστα στην Εθνική μας Οικονομία καταβάλλοντας για φόρους, τέλη και εισφορές κάθε χρόνο ποσά άνω των 300.000.00 ευρώ, απασχολεί δε προσωπικό άνω των 150 ατόμων, αλλά και με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της «ΠΑΕ ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923» δηλώνει με όλη τη δύναμη της ψυχής του και με κάθε ειλικρίνεια - προσόν το οποίο τον διακρίνει σε όλη τη ζωή του - ότι οι εναντίον του αποδιδόμενες κατηγορίες τυγχάνουν ΕΩΛΕΣ και ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ούτε καν τον αγγίζουν, ούτε βέβαια και την εταιρεία της οποίας προΐσταται, για αυτό το λόγο ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ και ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ στην αρμόδια Υπηρεσία Ασφαλείας.

Άλλωστε σε αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξει αβίαστα ο οποιοδήποτε μέσος συνετός άνθρωπος  λάβει γνώση της όλης υπόθεσης.

Τονίζει δε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που θα έχει σαν συνέπεια να λάμψει η όλη ΑΛΗΘΕΙΑ με αποτέλεσμα να ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΥΚΟΣ, όπως είναι μέχρι σήμερα πράγμα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει μαζί με τους εκατοντάδες εργαζόμενους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα".

SHARE: