ΑΕΚ: Φέρνει ξανά πίσω τον Αραούχο

ΑΕΚ: Φέρνει ξανά πίσω τον Αραούχο
O Αραούχο Eurokinissi Sports

Έτοιμος να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην ΑΕΚ είναι ο Σέρχιο Αραούχο, με την Ένωση να έρχεται σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για το δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν με οψιον αγοράς.

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε η ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με την Λας Πάλμας και να πείσει τους Νησιώτες να ανάψουν το πράσινο φως για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που λατρεύτηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ στις δύο πρώτες του θητείες, ετοιμάζεται να φορέσει για τρίτη φορά τα κιτρινόμαυρα, με το ρεπορτάζ του Sport24.gr να αναφέρει πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν και για δικαίωμα των κιτρινόμαυρων να τον κάνουν δικό τους αν δώσουν 2.500.000 ευρώ μέχρι την τελευταία μέρα του Μαΐου να την ενεργοποιήσει!

Αυτή τη στιγμή απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal, με τον “Τσινο” να αναμένεται να φτάσει μέχρι την Παρασκευή στη χώρα μας για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν.

Η είδηση αυτή αποτελεί ουσιαστικά επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του διευθυντή του Sport24 Radio 103,3 Παντελή Διαμαντόπουλου, που είχε αποκαλύψει από τις 21 Ιανουαρίου το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αργεντινό φορ, με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου να έχει κάνει γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του πως ο Αραούχο ήταν κλεισμένος από τους κιτρινόμαυρους εδώ και μία εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα