ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1: Κυπελλούχοι οι Ερυθρόλευκοι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1: Κυπελλούχοι οι Ερυθρόλευκοι
Κυπελλούχοι Ελλάδας οι Ερυθρόλευκοι Sport24.gr

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό του Βόλου με γκολ του Ραντζέλοβιτς (9'), κατέκτησε το Κύπελλο και ύστερα από μια φοβερή σεζόν έφτασε τα 18 νταμπλ.

Κυπελλούχος για τη σεζόν 2019-2020 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, χάρη σε γκολ του Ραντζέλοβιτς στο 9′.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έκανε τις πρώτες τελικές του τελικού, με Μασούρα και Αραμπί, αλλά και εκείνη που άνοιξε το σκορ. Ο Λιβάγια έκανε λάθος, ο Καμαρά το εκμεταλλεύτηκε και πέρασε πανέμορφα τη μπάλα στον Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος έκανε συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά και άνοιξε το σκορ στο 9′ (1-0).

Όπως γράφει το Sport24.gr, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και κατέκτησε το Κύπελλο ύστερα από μια φοβερή σεζόν, ενώ έφτασε τα 18 νταμπλ στην ιστορία του. Τέταρτος σερί χαμένος τελικός για την Ένωση.

Οι “ερυθρόλευκοι” που έχασαν και πέναλτι με τον Ελ Αραμπί, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια καταπληκτική αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας το 18 ντάμπλ στην ιστορία τους.

Το 2016, η ΑΕΚ έβαλε τέλος σε πέντε χρόνια ανομβρίας σε τίτλους, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος σε βάρος του Ολυμπιακού. Οι κιτρινόμαυροι είναι η πιο συνεπής ομάδας της διοργάνωσης την τελευταία πενταετία, πλην όμως είναι επίσης αρκετά πληγωμένοι. Κι αυτό γιατί στο Πανθεσσαλικό είδαν το αρνητικό σερί τους περί χαμένων τελικών να διευρύνεται.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό της 7ης Μαΐου 2016, η Ένωση μετράει τέσσερις σερί αποτυχημένς προσπάθειες. Οι τρεις από τον ΠΑΟΚ, κι η τέταρτη -η αποψινή- από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα