Ακυρώθηκε το Φέντερερ-Ζβέρεβ στην Κολομβία λόγω της έκρυθμης κατάστασης

Ακυρώθηκε το Φέντερερ-Ζβέρεβ στην Κολομβία λόγω της έκρυθμης κατάστασης

Ο αγώνας του Φέντερερ με τον Ζβέρεβ στην Μπογκοτά ακυρώθηκε εξαιτίας της κατάστασης της χώρας και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας της Κολομβίας.

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεβ επρόκειτο να δώσουν φιλικό αγώνα τένις στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, τη Μπογκοτά, όμως η αναμέτρησή τους ακυρώθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στους δρόμους.

Η χώρα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, οι διαδηλώσεις κατά του προέδρου της χώρας, Ιβάν Ντούκε, δεν σταματούν και η κυβέρνηση απαντάει με σκληρά μέτρα καταστολής. Ως τώρα μάλιστα, υπάρχουν τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες, ενώ καταστήματα και σχολεία είναι κλειστά. 

Στην πρωτεύουσα, ο δήμαρχος διέταξε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 ως τις 04:00, ώστε να γίνει πιο ελεγχόμενη η κατάσταση. Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας τένις του Φέντερερ με τον Ζβέρεβ, θα ήταν παράλογο με όλα όσα συμβαίνουν στην Κολομβία. 

Ο Ελβετός εξέφρασε τη λύπη του στο Instagram: “Είμαι πολύ λυπημένος για το λαό της Μπογκοτά. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας απόψε, δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον αγώνα που περίμενα τόσο πολύ. Σας υπόσχομαι πως ο Sascha και εγώ θα επιστρέψουμε στο μέλλον για έναν αγώνα μπροστά από τους Κολομβιανούς φιλάθλους μας. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από το τουρνουά της Μπογκοτά το 2012 και ανυπομονώ να ξαναπαίξω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα