Άννα Κορακάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας τούρτα με θέμα τον κορονοϊό

Άννα Κορακάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας τούρτα με θέμα τον κορονοϊό
Facebook / Anna Korakaki

Στο πλαίσιο της καραντίνας, η Άννα Κορακάκη έσβησε μόνη της τα κεράκια σε μια ιδιαίτερα επίκαιρη τούρτα. Οι φίλοι της με μια κούτα της έστειλαν τα πιο περίεργα δώρα.

Τα φετινά της γενέθλια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα θυμάται για πάντα η Άννα Κορακάκη. Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης της σκοποβολής (η οποία γεννήθηκε στις 8 Απριλίου) έμελλε να γιορτάσει τα 24α γενέθλια της μόνη της στο σπίτι της λόγω του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της καραντίνας, η Κορακάκη έσβησε μόνη της τα κεράκια σε μια τούρτα με θέμα τη νόσο Covid-19. Οι φίλοι της ήταν κοντά της, κάτω από το μπαλκόνι, και με μια κούτα της έστειλαν τα πιο περίεργα δώρα όπως είναι ένα χαρτί υγείας με φιόγκο, ένα αντισηπτικό, μια γλυκιά σοκολάτα και μια μάσκα…

H ανάρτηση της Άννας Κορακάκη για τα γενέθλια της:

«Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να στο δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα