Απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν πηγαίνει στο ΣΕΦ

Διαβάζεται σε 2'
Απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν πηγαίνει στο ΣΕΦ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν θα πάει στο ΣΕΦ στο Game 4.

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για διάστημα τριών μηνών.

Ως εκ τούτου, όπως γράφει το SPORT24, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα πάει στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) για το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό, παρότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και αν επέλεγε να παρευρεθεί στο ματς, δεν θα είχε κάποια κύρωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε στην τιμωρία με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Στην πρώτη ανέφερε: “3 μήνες. Μία για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε”.

Στη δεύτερη σημείωσε: “Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μία φορά. Επακόλουθα από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού”.

Το σκεπτικό και η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ

Σύμφωνα με το σκεπτικό του αθλητικού δικαστή, ο Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για αναρτήσεις του στο Instagram.

“Επιβάλλεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που διεξήχθη την 7/6/2024”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα