Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Οι “ερυθρόλευκοι” στα ημιτελικά

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Οι “ερυθρόλευκοι” στα ημιτελικά
Άρης - Ολυμπιακός eurokinissi

Τα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός στο “Κλ. Βικελίδης” όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Γκάμα, μέχρι το 87’ που ο Μπουχαλάκης "έκλεψε" μπάλα και... πρόκριση από τον Άρη.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, ανάμεικτα συναισθήματα, ανατροπές. Τέτοια, ωστόσο, όπως αυτή που έφερε την υπογραφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 86’ είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.

Όπως γράφει το SPORT 24, ο Κρητικός χαφ του Ολυμπιακού την ώρα που η ομάδα του είχε μπλοκάρει επιθετικά απέναντι στον Άρη και ήταν πίσω στο σκορ από το γκολ του Γκάμα, από πέναλτι που σήκωσε πολλή συζήτηση, ήρθε ως από μηχανής Θεός για να κλέψει τη μπάλα από τον Γκάμα και να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση πρόκριση.

Το γκολ της χρονιάς, ήταν συνάμα το πιο σημαντικό, καθώς έφερε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τρόπο μοναδικό που θα κάνει χρόνια να ξεχαστεί…

Στην κληρωτίδα των ημιτελικών θα μπουν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, με την κλήρωση να διεξάγεται στις 19 Μαρτίου στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 6-8 Απριλίου, ενώ η ρεβάνς τρεις εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 27-29 Απριλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version