Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Έξαλλος ο Σιμεόνε έσπρωξε τον πρώην συνεργάτη του
Διαβάζεται σε 1'
Ο Τσόλο Σιμεόνε έσπρωξε τον Αντρέα Μπέρτα, νυν αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο και πρώην της Ατλέτικο, στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League.
- 06 Μαΐου 2026 08:53
H Άρσεναλ πήρε ιστορική πρόκριση στον τελικό του Champions League, μετά την επικράτησή της επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0. Όπως είναι φυσιολογικό, οι τελευταίες στιγμές του αγώνα είχαν ένταση και λίγο έλειψε να ανάψει… φωτιά.
Έπειτα από μία απομάκρυνση της μπάλας, όπως γράφει το SPORT24, ο αθλητικός διευθυντής των κανονιέρηδων, Αντρέα Μπέρτα έδειχνε με τα χέρια του πως το ματς πρέπει να ολοκληρωθεί. Τότε, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έγινε έξαλλος και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, σπρώχνοντάς τον. Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβει άνθρωπος της UEFA, προκειμένου να μην επεκταθεί η ένταση.
Ο Αντρέα Μπέρτα ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Τσόλο, καθώς διατέλεσε τεχνικός και αθλητικός διευθυντής στους κολτσονέρος από το 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2025. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο για την Άρσεναλ.