Australian Open: Αστυνομικοί που μιλούν ελληνικά παρακολουθούν τους Έλληνες οπαδούς

Australian Open: Αστυνομικοί που μιλούν ελληνικά παρακολουθούν τους Έλληνες οπαδούς
Australian Open AP

"Μόλις διαπιστώσουμε οποιαδήποτε αντικοινωνική ή ενοχλητική συμπεριφορά, θα παρέμβουμε αμέσως", δήλωσε ο υπεύθυνος για την αστυνόμευση της περιοχής.

Πολύγλωσσους αστυνομικούς προσέλαβε η αστυνομία της Βικτόρια, προκειμένου να παρακολουθούν από στενά τους Έλληνες οπαδούς στο Australian Open, σύμφωνα με το Brisbane Times.

Όπως μεταδίδει το μέσο, αστυνομικοί που μιλάνε ελληνικά προσελήφθησαν για να παρακολουθούν από στενά τους Έλληνες οπαδούς του Τσιτσιπά, ο οποίος παίζει αντίπαλος με τον Μίλος Ράονιτς.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 20 Έλληνες οπαδοί εκδιώχθηκαν από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σάκκαρη με αντίπαλο την Μάντισον Κις, τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος), εξαιτίας βίαιων συμπεριφορών.

“Είμαστε τυχεροί που έχουμε πολλούς αξιωματικούς που γνωρίζουν και μιλάνε ξένες γλώσσες. Διαθέτουμε και Έλληνες αστυνομικούς. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πως θα διεξαχθούν οι αγώνες με ασφάλεια”, δήλωσε ο υπεύθυνος για την αστυνόμευση της περιοχής.

“Μόλις διαπιστώσουμε οποιαδήποτε αντικοινωνική ή ενοχλητική συμπεριφορά, θα παρέμβουμε αμέσως”.

Ο γενικός διευθυντής του Tennis Australia Craig Tiley ζήτησε από τους οπαδούς να είναι μεν παθιασμένοι κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ωστόσο να φέρονται με σεβασμό προς τους παίκτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version