Δύο 9χρονοι έγιναν viral για τις τρομερές μπασκετικές κινήσεις και τους πανηγυρισμούς τους

Δύο 9χρονοι έγιναν viral για τις τρομερές μπασκετικές κινήσεις και τους πανηγυρισμούς τους

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ημέρες και δείχνει τους πανηγυρισμούς των 9χρονων παικτών σε αγώνα μπάσκετ έχει γίνει αντικείμενο έντονης συζήτησης στις ΗΠΑ.

Η επίδραση του ΝΒΑ και των social media έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τα τελευταία χρόνια, με το κύμα πληροφοριών και εικόνων που φτάνει στα μάτια των φίλων της πορτοκαλί μπάλας να είναι πρωτοφανές.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, οι πιτσιρικάδες που μπαίνουν στο παρκέ για να παίξουν, αρχίζουν να μιμούνται τις κινήσεις και τις συνήθειες των αγαπημένων παικτών τους. Ενίοτε και τις… κακές.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media πριν από μερικές ημέρες καταδεικνύει το μέγεθος της επιρροής που μπορεί να έχει κάθε τι στους πιτσιρικάδες.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Κέισον Άνγκερτ και ο Ζάιον Λάνκαστερ είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτού, δεδομένου πως οι 9χρονοι παίκτες, που δείχνουν να έχουν άπλετο μπασκετικό ταλέντο, το παράκαναν σε κάποιες περιπτώσεις, μετά από τα καλάθια που πέτυχαν σε αγώνες επίδειξης που συμμετείχαν -παρεμπιπτόντως αμφότεροι καταγράφονται ως δύο από τους πλέον ταλαντούχους της ηλικίας τους.

Τόσο πολύ, που είναι αρκετοί εκείνοι που σχολίασαν κάτω από το βίντεο σε Instagram, Twitter και YouTube πως όλο αυτό δεν είναι τόσο όμορφο ως εικόνα. Ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες παιδιών που πηγαίνουν στο δημοτικό.

Μεταξύ αυτών κι ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως “πρέπει να είμαστε καλύτερο παράδειγμα γι αυτή τη νέα γενιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα