Είναι αυτή η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ;

Είναι αυτή η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ;
Ο Κόμπι Μπράιαντ. ASSOCIATED PRESS

Ένας νεαρός φαν τράβηξε μια selfie με τον θρύλο του NBA, λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα, που στοίχε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα.

Ο 13χρονος Brady Smigiel φέρεται να απαθανάτισε μια από τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αθλητική ακαδημία “Mamba”, το Σάββατο, λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα, που στοίχισε στον Κόμπί, την κόρη του Τζιάνα, αλλά και σε άλλους 7 ανθρώπους τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο 13χρονος φαν του NBAερ, αποκάλυψε πως ο Κόμπι του υποσχέθηκε μια καλύτερη φωτογραφία την επόμενη μέρα, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα τα φέρει η ζωή.

Όπως φαίνεται, ο Brady είχε συμμετάσχει σε ένα μπασκετικό τουρνουά στην ακαδημία του Κόμπι, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε παρακολουθήσει και έναν αγώνα της Τζιάνα.

Ο 13χρονος Brady Smigiel και ο Κόμπι Μπράιαντ; Facebook

Τα πρώτα σχόλια, μετά το θάνατο που προκάλεσε παγκόσμια θλίψη, έκανε σήμερα, Πέμπτη και η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα.

Οι κόρες μου και εγώ ευχαριστούμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας στήριξαν αυτή την τρομακτική για μας περίοδο. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας που έτσι και αλλιώς τις χρειαζόμαστε.

Είμαστε συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια του συζύγου και εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας Κόμπι και της γλυκιάς μου Τζιάνα.

Είμαστε, επίσης, συγκλονισμένοι και για τις απώλειες των άλλων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας. Δεν είμαι σίγουρη για το πως θα είναι ζωή πέρα από τον Κόμπι και την Τζιάνα. Απλά θα ήθελα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα