Κόμπι Μπράιαντ: Τα πρώτα σοκαριστικά πλάνα από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Τα πρώτα σοκαριστικά πλάνα από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ έδωσε -για πρώτη φορά- πλάνα από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ.

Δύο μέρες μετά από την τραγωδία του Calabasas, κι οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν σταματήσει προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ και το FBI, γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να απαντηθούν καίρια ερωτήματα, όπως το "πώς" και το "γιατί" του θανατηφόρου δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή σε εννέα άτομα -μεταξύ των οποίων ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς κι η 13χρονη κόρη του, Τζίτζι.

ADVERTISING

Για πρώτη φορά μάλιστα, όπως αναφέρει το Sport24.gr, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα απομεινάρια του ελικοπτέρου και τα συντρίμμια, δεδομένου ότι έχουν ανασυρθεί όλες οι σοροί από το σημείο.

Όπως αναφέρει μάλιστα η New York Post, ένα λάστιχο του ελικοπτέρου ήταν από τα ελάχιστα κομμάτια του που βρέθηκαν δίχως να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ή αλλοιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δείτε τα σοκαριστικά πλάνα απ' ό,τι απέμεινε από το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κόμπι Μπράιαντ
SHARE:

24Media Network