Κόμπι Μπράιαντ: Σπαρακτικό το πρώτο μήνυμα της συζύγου του

Κόμπι Μπράιαντ: Σπαρακτικό το πρώτο μήνυμα της συζύγου του
Η Βανέσα Μπράιαντ John Salangsang/Invision/AP

"Ηθελα μόνο να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω. Και τους δύο". Το πρώτο μήνυμα της Βανέσα Μπράιαντ μετά την τραγωδία της Κυριακής είναι συγκλονιστικό.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ έχασε τον άντρα της και τη μεγαλύτερη κόρη της μέσα σε λίγα λεπτά στο θανατηφόρο δυστύχημα με το ελικόπτερο την Κυριακή το βράδυ στην Καλιφόρνια.

Αν και συγκλονισμένη, η Βανέσα Μπράιαντ ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη με το πρώτο μήνυμά της στα social μετά την τραγωδία.

Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Κόμπι αναφέρει:

“Οι κόρες μου και εγώ ευχαριστούμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας στήριξαν αυτή την τρομακτική για μας περίοδο. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας που έτσι και αλλιώς τις χρειαζόμαστε.

Είμαστε συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια του συζύγου και εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας Κόμπι και της γλυκιάς μου Τζιάνα.

Είμαστε, επίσης, συγκλονισμένοι και για τις απώλειες των άλλων οικογενειών.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας. Δεν είμαι σίγουρη για το πως θα είναι ζωή πέρα από τον Κόμπι και την Τζιάνα. Απλά θα ήθελα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω”.

Η Βανέσα Μπράιαντ ανακοίνωσε ακόμα ότι το ίδρυμα Mamba Sports Foundation ίδρυσε το ταμείο MambaonThree για την υποστήριξη των άλλων οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία αυτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα