Εμπαπέ και Νεϊμάρ: “Ήρθαμε να δούμε τον Giannis”

Εμπαπέ και Νεϊμάρ: “Ήρθαμε να δούμε τον Giannis”
Ο Κίλιαν Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ AP

Ο Κίλιαν Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ ξεκαθάρισαν ότι ο λόγος που πήγαν να δουν τον αγώνα Μπακς - Χόρνετς ήταν να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από κοντά, ενώ στην συνέχεια αντάλλαξαν φανέλες μαζί του.

Οι Μπακς κατέκτησαν και το Παρίσι με τη νίκη τους με 116-103 επί των Χόρνετς. Οι Κίλιαν Εμπαπέ και Νεϊμάρ βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και κάποια στιγμή κλήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, με αμφότερους να δηλώνουν ότι πήγαν για να δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με το Sport24.gr!

Ο Νεϊμάρ δήλωσε στην αρχή ότι όλοι είναι χαρούμενοι, με τον Εμπαπέ να συμπληρώνει πως ήλπιζε ότι θα έβλεπε ένα όμορφο παιχνίδι, πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον ποιον πήγε να δει: “Το παιδί από την Γαλλία (σ.σ Νικολά Μπατούμ) και τον Γιάννη”. Τότε ήταν που πετάχτηκε ο Νεϊμάρ και φώναξε: “Γιάννη, Γιάννη, βέβαια, Αντετοκούνμπο!”

Στην συνέχεια μάλιστα οι δύο σταρ της Παρί βρέθηκαν στα αποδυτήρια, όπου αντάλλαξαν φανέλα με τον Γιάννη, με τον σταρ των Μπακς να δίνει μάλιστα και ένα ζευγάρι παπούτσια στον Εμπαπέ, ο οποίος του έδωσε με την σειρά του ένα δικό του ζευγάρι παπούτσια με την υπογραφή του.

Δείτε τα δύο VIDEO: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα