Ένταση και σπρωξίματα κατά τη σύσκεψη για το μπάσκετ: Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος

Ένταση και σπρωξίματα κατά τη σύσκεψη για το μπάσκετ: Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για επίθεση του αφεντικού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Σκινδήλια, σπρώξιμο του Γιώργου Αγγελόπουλου καταγγέλλουν οι πράσινοι.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συγκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής σύσκεψη για το ελληνικό μπάσκετ, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Στο Υπουργείο βρέθηκαν εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ, Μαργαρίτα Θάνου και ο Γενικός Διευθυντής, Θεμιστοκλής Καρβουτζής. Από τον Ολυμπιακό ήταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο team manager Χρήστος Μπαφές και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ΕΣΑΚΕ.

Αντί του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου βρέθηκε στη συνάντηση ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ).

Κατά την πορεία της συζήτησης επικράτησε αρκετή ένταση: Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, το, οποίο μόλις βγήκε από την αίθουσα αποκάλεσε “πορνόγερο”. Διαψεύδει την φτυσιά το αφεντικό του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος, τα έβαλε τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα η συζήτηση που είχε ξεκινήσει μία ώρα πριν να διακοπεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δέχθηκε προκλήσεις από τον Σκινδήλια, γι’ αυτό και ήταν έξω φρενών μαζί τους.

«Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε» είπε μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ηχητικό ντοκουμέντο του Sport 24 από την αποχώρηση του Δ. Γιαννακόπουλου:

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε το φύλλο αγώνα για το ντέρμπι της Κυριακής να κλείσει στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να μην πάει καμία από τις δύο ομάδες στο ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι οριστικά δεν θα έχουμε ντέρμπι της Κυριακή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα