Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστικά δεν γίνεται το ντέρμπι, στον ΕΣΑΚΕ θα κλείσει το Φύλλο Αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστικά δεν γίνεται το ντέρμπι, στον ΕΣΑΚΕ θα κλείσει το Φύλλο Αγώνα
EUROKINISSI

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και όχι στο ΣΕΦ θα κλείσει το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφασίστηκε πως το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Ολυμπαικός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League θα ανοίξει και θα κλείσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και όχι στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι, καθώς σε αυτό ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές, ενώ την Παρασκευή (15/3) έγινε γνωστό πως το ΣΕΦ θα είναι κλειστό την Κυριακή (17/3). Κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφασίστηκε πως το Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι θα γραφτεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και όχι στο φαληρικό στάδιο, κάτι που σημαίνει πως οι διαιτητές και η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα χρειαστεί να βρεθούν στο γήπεδο.

ADVERTISING

Η συγκεκριμένη πρόταση μάλιστα έγινε δεκτή από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως δεν κατατέθηκε από την ίδια.

Πηγή: 

Sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση και σπρωξίματα κατά τη σύσκεψη για το μπάσκετ: Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος

24Media Network