Επίσημο: Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Επίσημο: Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού
Eurokinissi

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την... προαγωγή του Γιώργου Βόβορα στη θέση του head coach. Διετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο 43χρονος τεχνικός.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο νέος head coach του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Όπως αναφέρει το Sport24, oι πράσινοι επισημοποίησαν τον “γάμο” με τον 43χρονο τεχνικό, μία συμφωνία που είχε επιτευχθεί εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά καθυστέρησε να πάρει επίσημη μορφή λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων που προέκυψαν.

Οι δύο πλευρές πορεύονται μαζί από το καλοκαίρι του 2012, όταν ο Γιώργος Βόβορας ήταν εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη. Έκτοτε, με μοναδικό… διάλειμμα το 2014/15 και το μεγαλύτερο μέρος του 2015/16, ο 43χρονος τεχνικός εργάζεται στο τριφύλλι. Στο σύνολο της έως τώρα παρουσίας του ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου των πρασίνων, εκτελώντας χρέη βοηθού επί των ημερών του Αργύρη Πεδουλάκη, του Τσάβι Πασκουάλ και του Ρικ Πιτίνο. Σε αυτό το διάστημα, βρέθηκε επίσης ως υπηρεσιακός στην άκρη του πάγκου τόσο σε EuroLeague όσο και σε Basket League.

Η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ όλα αυτά τα χρόνια μεταφράστηκε στην πρόταση προαγωγής και μονιμοποίησης στη θέση του head coach.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως ο Γιώργος Βόβορας αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021”. Στις πρώτες του δηλώσεις ως head coach του τριφυλλιού, ο Γιώργος Βόβορας τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου πως “αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη για μένα να βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Είμαι πολλά χρόνια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Υπόσχομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσουμε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα