Επίσημο: Τέλος ο Ζούρος "λόγω διαφωνιών" από το Περιστέρι

Επίσημο: Τέλος ο Ζούρος "λόγω διαφωνιών" από το Περιστέρι
TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Ζούρο, τέσσερις μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του. Στη θέση του head coach ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Το Περιστέρι επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Ζούρο, λίγες ημέρες μετά τη διαρροή της σχετικής πληροφορίας.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr oι "κυανοκίτρινοι" ανακοίνωσαν το "διαζύγιο" με τον έμπειρο τεχνικό, που μόλις πριν από τέσσερις μήνες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, υπογράφοντας για δύο χρόνια, κάνοντας μάλιστα λόγο για "διαφωνίες που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας".

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του μέλους του τεχνικού τιμ, Σάββα Καμπερίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου: "Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο, λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας. Επίσης, η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους του προπονητικού τιμ Σάββα Καμπερίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του".

SHARE:

24Media Network