Έρχεται τηλεοπτική σειρά για τη ζωή και την καριέρα του Φραντσέσκο Τότι

Έρχεται τηλεοπτική σειρά για τη ζωή και την καριέρα του Φραντσέσκο Τότι

Λίγο χρόνια αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Φραντσέσκο Τότι θα δει τη ζωή και την καριέρα του στα γήπεδα να ξετυλίγεται στη μικρή οθόνη μέσα από τηλεοπτική σειρά που θα στηρίζεται στο βιβλίο με την αυτοβιογραφία του. Διαβάστε το story.

O Φραντσέσκο Τότι είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχοντας αφιερώσει όλη την ποδοσφαιρική ζωή του αγωνιζόμενος για μία μόνο ομάδα, την αγαπημένη του Ρόμα, και λίγο μετά το αντίο του στη δράση ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές που δεν πρόλαβαν να τον απολαύσουν τόσο πολύ στα γήπεδα.

Oπως αναφέρει το Sport24.gr αυτό θα γίνει με ιδιαίτερο τρόπο και συγκεκριμένα μέσω της τηλεοπτικής σειράς “Un Capitano”, με την εφημερίδα της Ρώμης “Messaggero” να δίνει πολλές λεπτομέρειες για την άκρως φιλόδοξη παραγωγή που βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω μέσο “τα πρώτα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο αλλά σταμάτησαν ελέω κορονοϊού και αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον Ιούλιο, ενώ για τις ανάγκες της σειράς θα υπάρχουν τρεις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τον Φραντσέσκο Τότι για τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής του”.

Όπως αποκαλύπτει επίσης η “Messaggero”, θα υπάρχουν γυρίσματα που θα λάβουν χώρα στο στάδιο “Ολίμπικο” και θα είναι απολύτως ποδοσφαιρικά, δείχνοντας τον Τότι από διάφορες στιγμές της σπουδαίας ποδοσφαιρικής διαδρομής του, ενώ προς τον παρόν δεν έχει προβλεφθεί να γίνουν γυρίσματα στο προπονητικό κέντρο των τζαλορόσι, στην Τριγκόρια. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πιέτρο Καστελίτο θα παίξει το ρόλο του Φραντσέσκο Τότι στην πιο “μεγάλη” εκδοχή του καπιτάνο, η Γκρέτα Σκαράνο θα κάνει τη σύζυγό του Ίλαρι Μπλάζι, η Μόνικα Γκουεριτόρε τη μητέρα του Φιορέλα, ο Τζόρτζιο Κολάντζελι τον πατέρα του Έντσο και ο Τζαμάρκο Τονιάτσι τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα