Εθνική Μπάσκετ: Στο ΣΕΦ οι αγώνες για την πρόκριση στο Παρίσι

Διαβάζεται σε 1'
Εθνική Μπάσκετ: Στο ΣΕΦ οι αγώνες για την πρόκριση στο Παρίσι
EUROKINISSI

Στην Ελλάδα και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διοργανωθεί το ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά με την FIBA να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα πως η χώρα μας, η Ισπανία, η Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο θα φιλοξενήσουν τους ομίλους που θα κριθούν τα εισιτήρια της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στην έδρα της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι με την FIBA να ανακοινώνει πως η χώρα μας μαζί με την Ισπανία, την Λετονία και το Πουέρτο Ρίκο θα φιλοξενήσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά.

Πέραν της επισημοποίησης της ανάληψης του Προολυμπιακού Τουρνουά από την χώρα μας, οριστικοποιήθηκε και η φιλοξενία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο Πειραιάς είναι η πόλη που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το SPORT24, στις 20:00 είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η κλήρωση στην Γενεύη, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μάθει τους αντιπάλους με τους οποίους θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του Παρισιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIBA:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα