Euro 2020, Δανία – Βέλγιο: Προσωρινή διακοπή στο 10ο λεπτό προς τιμήν του Έρικσεν

Euro 2020, Δανία – Βέλγιο: Προσωρινή διακοπή στο 10ο λεπτό προς τιμήν του Έρικσεν

Το παιχνίδι της Δανίας με το Βέλγιο διεκόπη στο 10ο λεπτό, ώστε να ακολουθήσει ένα λεπτό χειροκροτήματος προς τιμήν του Κρίστιαν Έρικσεν, ύστερα απ' την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Η Δανία και το Βέλγιο είχαν συμφωνήσει και προαναγγείλει μία όμορφη στιγμή στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο όμιλο του Euro 2020, ανεξαρτήτως έκβασης. Στο 10ο λεπτό της συνάντησης, το παιχνίδι σταμάτησε έστω και χωρίς να βγει η μπάλα εκτός γηπέδου, ώστε οι ποδοσφαιριστές με τους φιλάθλους να αφιερώσουν ένα λεπτό χειροκροτήματος στον Κρίστιαν Έρικσεν, το νο10 της Δανίας.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr ο 29χρονος μεσοεπιθετικός απουσιάζει απ’ τον αγώνα λόγω της καρδιακής προσβολής που υπέστη προ ημερών στο παιχνίδι με τη Φινλανδία και όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη θα τον οδηγήσει στην τοποθέτηση εμφυτεύσιμου απινιδωτή.

Οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο “Πάρκεν” της Κοπεγχάγης μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τις αποστολές και τους διαιτητές, καταχειροκρότησαν τον Έρικσεν σε ακόμα μία εκδήλωση προς τιμήν του. Στο 11ο λεπτό ο αγώνας άρχισε ξανά, με τους Δανούς να βρίσκονται μπροστά στο σκορ χάρη στο γρήγορο γκολ του Γιουσούφ Πόουλσεν.

Euro 2020: Το γήπεδο στο πόδι για τον Ερικσεν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα