Euro 2020: Ιπτάμενα μυρμήγκια “απειλούν” τον τελικό στο Γουέμπλεϊ

Euro 2020: Ιπτάμενα μυρμήγκια “απειλούν” τον τελικό στο Γουέμπλεϊ
Ιπτάμενα μυρμήγκια Shutterstock

Σμήνη ιπτάμενων μυρμηγκιών μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στον τελικό του Euro 2020, καθώς ραντάρ εντόπισαν εκατομμύρια κουκούλια στο Λονδίνο.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2020 έφτασε και το βράδυ της Κυριακής (11/7) Ιταλία και Αγγλία θα αναμετρηθούν στο Γουέμπλεϊ.

Όλα είναι έτοιμα πέρα από ένα πρόβλημα που ενδεχομένως θα μας απασχολήσει: Σμήνη ιπτάμενων μυρμηγκιών μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στον τελικό του Euro, καθώς ραντάρ εντόπισαν εκατομμύρια κουκούλια στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα νοτιοανατολικά του την Παρασκευή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η ημέρα του τελικού υπάρχει σοβαρή περίπτωση να συμπέσει με την περίοδο ζευγαρώματος των μυρμηγκιών, γεγονός που όταν συμβαίνει τεράστια νούμερα ιπτάμενων μυρμηγκιών πετούν όλα μαζί. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Εικόνες από ραντάρ που κυκλοφόρησε το Met Office δείχνουν ουρές από σκιές που αιωρούνται πάνω από την πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές, κάτι που στην πραγματικότητα είναι έντομα.

Αν συμβεί αυτό, τότε δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα έντομα θα τραβήξουν τα βλέμματα σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα