F1: Εξομολόγηση ζωής από τον Ρομέν Γκροζάν – ”Είδα τον θάνατο να έρχεται”

F1: Εξομολόγηση ζωής από τον Ρομέν Γκροζάν – ”Είδα τον θάνατο να έρχεται”
Το ατύχημα του Ρομέν Γκροσζάν AP

Ο Ρομέν Γκροσζάν που αναρρώνει από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στην πίστα του Μπαχρέιν μίλησε για τα 28 δευτερόλεπτα που ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο.

Ο Ρομέν Γκροσζάν ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο για 28 δευτερόλεπτα.

Το ατύχημα που είχε στο την περασμένη Κυριακή (29/11) ήταν το πιο τρομακτικό που έχει γίνει στις πίστες της την τελευταία δεκαετία.

Ο Γάλλος πιλότος της Haas, μίλησε για την εμπειρία του, όσων βίωσε την ώρα του σοκαριστικού τρακαρίσματος αλλά και όσων πέρασαν από το μυαλό του την ώρα της σύγκρουσης και μέχρι να βγει έξω από το φλεγόμενο μονοθέσιό του.

«Ένιωσα ότι κράτησε περισσότερο από 28 δευτερόλεπτα. Είδα τις φλόγες στην αριστερή πλευρά του μονοθέσιου και σκέφτηκα πολλά πράγματα, όπως τον Νίκι Λάουντα.

Σκέφτηκα όμως ότι δεν γινόταν να καταλήξω με αυτόν τον τρόπο, δεν γινόταν να τελειώσω έτσι την ιστορία μου στη Formula 1».

Ο Γκροσζάν συνέχισε την εξομολόγησή του λέγοντας: «Και μετά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να πεθάνω για τα παιδιά μου, είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να βγω έξω».


«Νομίζω ότι θα χρειαστεί λίγη δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι που πρέπει να γίνει, διότι πραγματικά είδα τον θάνατο να έρχεται. Ακόμα και στο Χόλιγουντ δεν είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε τέτοιες εικόνες.

Είναι το μεγαλύτερο τρακάρισμα που έχω δει στη ζωή μου και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ζωντανός και βλέπω πλέον τα πράγματα διαφορετικά. Ήταν σαν μια δεύτερη γέννηση. Είναι κάτι που θα στιγματίσει για πάντα τη ζωή μου».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα