Final Four 2022: Ώρα Βελιγραδίου, ώρα Ολυμπιακού – Το πρόγραμμα της ημέρας

Final Four 2022: Ώρα Βελιγραδίου, ώρα Ολυμπιακού – Το πρόγραμμα της ημέρας
INTIME

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον 1ο ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ ο δεύτερος ημιτελικός.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται έπειτα από 5 χρόνια μπροστά στο πεπρωμένο του. Οι “ερυθρόλευκοι” ρίχνονται σήμερα (19/5) στην μάχη του Final Four του Βελιγραδίου, αντιμετωπίζοντας την Αναντολού Εφές (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με στόχο την πρόκριση στον τελικό της EuroLeague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμη και αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες, κόντρα στην κάτοχο του τίτλου, με τους Τούρκους να μην έχουν στην διάθεσή τους τον Κρούνοσλαβ Σιμόν και να έχουν ένα ερωτηματικό σχετικά με την κατάσταση του Ρόντριγκ Μπομπουά.

Στον δεύτερο ημιτελικό της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ρεάλ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τους Καταλανούς να μετρούν 5 σερί νίκες κόντρα στους Μαδριλένους φέτος, κάτι ωστόσο που δεν έχει καμία σημασία όταν μιλαμε για ένα παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα