Γαλλία: Άβολο ατύχημα για αθλητή κατάδυσης μπροστά στον Μακρόν – Γλίστρησε στον βατήρα

Διαβάζεται σε 1'
Το ατύχημα του Γάλλου πρωταθλητή μπροστά στον Μακρόν
Το ατύχημα του Γάλλου πρωταθλητή μπροστά στον Μακρόν ETROPOLE DU GRAND PARIS/AFP

Ο Alexis Jandard, που είχε επιλεχθεί για να κάνει επίδειξη στα εγκαίνια μιας πισίνας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, είχε ένα πολύ άβολο ατύχημα. Η στιγμή που γλιστράει στον βατήρα και πέφτει.

Ένα απίστευτο και αρκετά άβολο ατύχημα είχε ο 26χρονος αθλητής Alexis Jandard, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μιας ολυμπιακής πισίνας στο Saint-Denis στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η πισίνα και το Ολυμπιακό Υδάτινο Κέντρο εγκαινιάστηκαν την Πέμπτη (04/04) παρουσία του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.

Την στιγμή που ο Γάλλος πρωταθλητής ετοιμαζόταν να κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά, γλίστρησε πάνω στον βατήρα, χτυπώντας την πλάτη του, και έπεσε άτσαλα στο νερό, μπροστά στον Γάλλο πρόεδρο, στους δημοσιογράφους και στους επισήμους.

Η στιγμή καταγράφηκε στην κάμερα, με τον ίδιο να δηλώνει αμέσως μετά: “Ήταν η χειρότερη στιγμή για να μου συμβεί αυτό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Προς ενημέρωσή σας, η πλάτη μου είναι μια χαρά, αλλά ο εγωισμός μου…”.

Σε άλλες δηλώσεις του, είπε, δείχνοντας και τα τραύματα στην πλάτη του:  “Ήταν άτυχη στιγμή. Πρέπει να υπάρχει ακόμα ένα “κομμάτι” από την πλάτη μου στον βατήρα. Αλλά είναι εντάξει, είναι απλώς γρατσουνιές. Δεν τραυματίστηκα σοβαρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αύριο θα επιστρέψω στην προπόνηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα