Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2: “Χαστούκι” των γηπεδούχων στον Δικέφαλο, στο -13 από την κορυφή

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2: “Χαστούκι” των γηπεδούχων στον Δικέφαλο, στο -13 από την κορυφή
Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό στην Νεάπολη Eurokinissi Sports

Ο Ιωνικός με εξαιρετική απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 και έφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο Ιωνικός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-2 με τους φιλοξενούμενους να γνωρίζουν τρίτη διαδοχική ήττα και άφησε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Αντίθετα οι παίκτες του Σπανού με την επικράτηση τους αυτή πρόσθεσαν τρεις σημαντικούς πόντους στο σακούλι τους.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επικράτηση με ανατροπή καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18′ βρήκαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ανατροπή στο 34′, να προηγηθούν με 3-1 στο 49′ να έχουν δοκάρι και άλλες καλές στιγμές μέχρι το 60′ για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους και μόνο στο τελευταίο 30λεπτο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και έψαξαν την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δυο αλλαγές ο Λουτσέσκου στην ενδεκάδα

Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε την αναμέτρηση με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθώς έβαλε στο κέντρο τον Εσίτι και μπροστά του τον Ελ Καντουρί και άφησε στον πάγκο τους Σβαμπ και Μουργκ σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη ενώ διατήρησε στην κορυφή της επίθεσης τον Σβιντέρσκι.

Ο Ιωνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 18′ με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος κατάφερε να βρει ένα γκολ ισοφάρισης μόλις δύο λεπτά αργότερα και να φτάσει στην ανατροπή με πέναλτι που κέρδισε ο Λένις μέσω VAR και εκτέλεσε ο Άοσμαν στο 34′.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε εγκλωβισμένος να αντιδράσει στο πρώτο 45λεπτο, μόνο ο Ζίβκοβιτς πάλευε, αλλά και στις αρχές του δευτέρου μέρους όπου ο Ιωνικός στο 49′ έβγαλε μια ωραία αντεπίθεση με τον Κιάκο να δίνει στον Λένις ο οποίος πλάσαρε τον Πασχαλάκη για να κάνει το 3-1. Ένα σκορ που έφερε την ομάδα του Λουτσέσκου σε δύσκολη θέση και να κυνηγάει την ανατροπή.

Ο Λουτσέσκου έκανε δύο αλλαγές που έκαναν καλύτερη την ομάδα του, πέρασε στην αναμέτρηση τους Σβαμπ και Μουργκ με τον δεύτερο μάλιστα να μειώνει στο 60′ με ωραία κεφαλιά σε 3-2 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε από εκείνο το σημείο και μετά με τον Λουτσέσκου να κάνει κάθε πιθανή αλλαγή σε πρόσωπα και σχηματισμό, έπαιξε ακόμα και με τρεις στην άμυνα και τους Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί σε ρόλο μπακ την ισοφάριση αλλά δεν την βρήκε.

Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ, ισοφάρισε μετά από δύο λεπτά ο Κάνιας

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Σβιντέρσκι να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τέιλορ από τα δεξιά.

Ο Ιωνικός ισοφάρισε όμως αρκετά σύντομα, πριν καν περάσουν δύο λεπτά, όταν σε φάουλ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Σάντσες αυτός έκανε τη σέντρα σουτ, ο Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα βρήκε στον Σβιντέρσκι και έμεινε στην περιοχή με τον Κάνιας να γίνεται κάτοχος της και να την στέλνει με σουτ στα δίχτυα της πρώην ομάδας του. Ένα γκολ που έφερε το ματς στα ίσια και το οποίο δεν πανηγύρισε ο μέσος του Ιωνικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version