Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ορίστηκε το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός

Διαβάζεται σε 2'
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ
EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη κορυφής για τον ορισμό της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει ότι οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη για το Πανθεσσαλικό.

Την Τετάρτη (13/03) πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη σύσκεψη κορυφής μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη.

Σύμφωνα με το Sport24, ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη, άρα να διοργανώσει τον τελικό στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο, επισημαίνει ότι το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου και εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Μένει λοιπόν να αποσαφηνιστεί και ο τρόπος διεξαγωγής του μεγάλου τελικού, δηλαδή αν θα γίνει με παρουσία φιλάθλων ή όχι. Σημειώνεται άλλωστε, ότι η σημερινή (13/03) σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Άρθρο 14 : Τελικός Αγώνας Κυπέλλου

“Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική

Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα.

Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα