Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το Σάββατο 25/5 ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη

Διαβάζεται σε 1'
Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το Σάββατο 25/5 ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη
Eurokinissi

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό με ανακοίνωση της πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:30.

Είναι πλέον οριστικό, όπως ανεμενόταν, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη μετατέθηκε κατά μια εβδομάδα και θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ένα παιχνίδι που όλα δείχνουν θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Η απόφαση πάρθηκε τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ η οποία και επικύρωσε τη σχετική απόφαση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: ¨

“Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης.

Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα