Κόμπι Μπράιαντ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media

Την ώρα που οι αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού αποχαιρετούν τον Κόμπι Μπράιαντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσβησε τους λογαριασμούς του στα social media.

Του άρεσε να δουλεύει με νεαρούς αθλητές και να τους προκαλεί να πετύχουν στόχους. Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον προκάλεσε να κατακτήσει το βραβείο του MVP.

Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (26/1) μαζί με την κόρη του, Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου σε ελάχιστα λεπτά και να σκεπάσει τα πάντα.

Σκέπασε και τον Greek Freak που φαίνεται πως πληγώθηκε από τον θάνατο ενός εκ των ινδαλμάτων του, με αποτέλεσμα να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στο Twitter και το Instagram, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr.

Ο Γιάννης ήταν ένας από τους νεαρούς που εκτιμούσε απεριόριστα ο Μπράιαντ, άλλωστε οι δυο τους είχαν δουλέψει και μαζί σε offseason με τον Greek Freak να πηγαίνει με... τετράδιο στο γυμναστήριο για να κρατήσει σημειώσεις.

Δείτε το video με τον Αντετοκούνμπο να μιλάει γι' αυτό το workout:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κόμπι Μπράιαντ, Αντετοκούνμπο
SHARE:

24Media Network